Fekete Karácsony - Nyílt levél Mindannyiotoknak

Elítélem ezt az időt, mely a Fogysztók korának törvényeit égeti bele elménkbe! - megmérgezve Lelkünket...
Fekete Karácsony az, amit most a legtöbben élnek meg. Ez nem más, mint a társas magányban töltött "ünnep", ami már régen értelmét veszítette... A szellemiséget nem továbbító esemény, csupán egyetlen célt szolgál: Megnöveli a gazdaság éves forgalmát!

Kedves Testvéreim!

Azonos korban élünk és midannyian a betegség áldozatai vagyunk. A fogyasztás most már vírus, mely megfertőzve kultúránkat, tönkretesz mindent, ami az útjába áll! Miről szól most a Karácsony? Hallottunk bármit is idén a Betlehemi jászolról, vagy a három Napkeleti Bölcsről?
A Télapó készen áll arra, hogy hitelkártya ellenében kielégítse a fogyasztók igényeit... apropó hitel! - Vásárolj és nem kell fizetned! Aprózd el magad és legyél a lekötelezettünk - ezt talán már nem teszik hozzá az áruházak, de erről szól a "Téli Fesztivál", ami most már csak kevés helyen fut Karácsony néven és ha mégis találkozunk ezzel az elnevezéssel, akkor sem abban az értelemben ami még szüleinknek, nagyszüleinknek a békés lecsendesedésben, együtt töltött örömteli időt jelentette, ( a jászolban fekvő kisgyerekről már nem is szeretnék említést tenni, pedig fontos lenne, de egy ilyen "trendi" világban talán kevesen olvasnák el a további gondolataimat...)

Kívánok Nektek BÉKÉS-CSENDES-BOLDOG Karácsonyt! (az együtt töltött idő jegyében!)

szeretettel gondolva Rátok: szami

Nincsenek megjegyzések: