A koncept art nevében!

„...jelenleg többre van szükségünk, mint csöndes kockákra, üres vásznakra és ragyogóan fehér falakra. Betegek vagyunk a hideg terektől, monokróm felhőkarcolóktól, az olyan enteriőröktől, melyek inkább kulcstároló dobozokra, mint életre alkalmas szobákra emlékeztetnek.”

/John Perro/

3 megjegyzés:

Ines de Colorines írta...

Képzeld, én sem bírom az ilyeneket. Nekem a minimál színek, szögletek és élek olyan steril, olyan vérfagyasztó semmi... A buja sokszínűséget, sokalakúságot, burjánzó formájúságot, mintájúságot szeretem. A praktikusan egyszerűtől néha a dinamikus idétlenség alsó határáig sokfélésítve. :D

-szami- írta...

... :) ennek őszintén örülök!

Fontos, hogy az éles vonalak vagy épp a buja sokszínüség között se veszítsük el az irányvonalainkat és a mondanivalónk lényegét!

Hiszek abban, hogy van út a két világ között!

Ines de Colorines írta...

Én is hiszek benne. Az van, hogy az emberek túl sokszor és túl jellemzően CSAK feketefehérben látnak (bármilyen tekintetben), pedig szerintem nem szabadna ennyire különíteni a dolgokat. Annál sokkal színesebb és megfoghatatlanul többfélébb a világ, minthogy egy 2 dimenziós, végletes kategóriatengelyen mozgassuk a kis skatulyáinkat, ha már vannak.